Doe mee met de gratis ExpeditieMe-proefperiode t.w.v. ruim €1.500

 

 

Maak tot de zomer met jouw klas gratis gebruik van ExpeditieMe, inclusief boeken, online tools en support !

–  Ben jij docent / mentor / slb’er of coach op het vo, vso of mbo en zoek je nog een LOB-programma dat past bij jou en je leerlingen / studenten? Bij jouw visie op LOB/SLB?
– Heb je behoefte aan meer structuur en een inhoudelijk sterke methode waarmee je betekenis geeft aan LOB?  Een toolbox waarmee je alles in huis hebt voor jouw eigen aanpak op maat?
– Zou je kennis willen maken met een digitaal portfolio dat met de leerling / student meereist- en groeit en de basis vormt voor een doorlopende leerlijn? Volledig AVG-proof!

Wij bieden je een unieke kans om tot de zomer gratis kennis te maken met ExpeditieMe. ExpeditieMe is ontwikkeld voor het vmbo, maar wordt momenteel ook gebruikt binnen het vso en mbo (niveau 1-2). Samen met jou willen we ontdekken hoe onze aanpak nog meer van betekenis kan zijn en welke waarde het voor jou en je leerlingen / studenten toevoegt.

Wat houdt deze proefperiode in?

Vanaf 1 maart 2021 kun je tot aan de zomervakantie gratis aan de slag met alles wat ImpactYou te bieden heeft als onderdeel van ExpeditieMe!

 Wat bieden wij?
– Het ExpeditieMe-boek hardcopy voor jou en je klas (max. 40 personen);
– Licenties voor de Online Profielwebsite voor alle deelnemers;
– Onbeperkt toegang tot ons Docenten-Loopbaanmagazijn. Hierin vind je uitgebreide leshandleidingen en extra werkvormen bij het boek en daarnaast nog een hoop bonusmaterialen en video’s die je kunt gebruiken;
– 24/7 support, tips, tricks en extra inspiratie via een besloten Facebook-groep waarin je verbonden met alle andere docenten die deelnemen aan deze unieke proefperiode, ImpactYou en onze ImpactYou Academy. Dus ook hulp en inspiratie bij online LOB / SLB!

Dit proefpakket vertegenwoordigd een waarde van ruim €1.500,- 

Wat vragen wij?
-Eenmalige bijdrage van €75,- (totaal) voor verzend- en administratiekosten;
-Feedback op het werken met de methode en online tools;
-Een videoreferentie waarin je deelt wat deze aanpak jou en je klas gebracht heeft;

Grijp je deze kans en word je gekozen? Haal er dan het maximale uit! Wij vragen commitment dat je er daadwerkelijk mee aan de slag gaat, omdat er slechts een beperkt aantal groepen van deze unieke kans gebruik kunnen maken.

Hoe maak je kans om mee te doen?

 1. Vul het formulier hiernaast in.

   

 2. Je ontvangt vervolgens een mail met bevestiging dat je aanmelding bij ons is binnengekomen. Je krijgt verdere instructies over hoe jij kans kunt maken om samen met jouw klas te mogen deelnemen aan deze unieke proefperiode.

   

 3. We vragen je in de mail o.a om een korte (video)pitch in te zenden waaruit blijkt waarom jij en je klas deze gratis proefperiode met alles erop en eraan verdienen. Er zijn een beperkt aantal plaatsen, dus ga ervoor en verzeker jezelf van een plek! Uiteraard geven we je een paar tips en richtlijnen mee 😉

   

 4. Je kunt je tot uiterlijk 8 februari 2021 aanmelden. De week erna beoordelen wij alle inzendingen en maken wij de winnaars bekend die mogen deelnemen aan deze gratis proefperiode.

   

 5. Heb je gewonnen? Voor de voorjaarsvakantie zorgen wij dat de boeken jullie kant op komen, licenties worden geactiveerd en dat je toegang krijgt tot alle andere extra’s, zoals het Docenten-Loopbaanmagazijn en de besloten Facebook-community. Op die manier ben je op 1 maart 2021 samen met jouw klas klaar voor de start!
Roadmap ExpeditieMe