Persoonlijke Profielwebsite met Interactief Portfolio

Eigen digitale loopbaanomgeving, die past bij deze tijd en de leefwereld van studenten. Een plek waarop de student zichzelf een podium geeft door vaardigheden en ervaringen te laten samenkomen. Inclusief flexibel interactief online portfolio (toegankelijk voor docenten + feedback + correctie) en uniek dashboard wat alle kwaliteiten van de student inzichtelijk maakt voor werkgevers. In één oogopslag maken jouw studenten een professionele eerste indruk.

Maakt nieuwsgierig en roept op tot kennismaken!

Hiermee kunnen jouw studenten zichzelf laten zien en een blijvende eerste indruk achterlaten! Met een eigen profielwebsite kan niemand meer om hen heen. Op basis van 4 overzichtelijk TABS – Over Mij, Skills & Ervaring, Portfolio Presentatie en Mail Mij – kunnen zij alle informatie kwijt die relevant is voor de lezer/ kijker. Gewoon een uitzonderlijke mooie profiel omgeving waar alle leer en presentatie elementen bij elkaar komen.

Wat voor indruk laten jouw studenten achter?

Met behulp van onze online videostudio met ingebouwde autocue brengt jouw student met gemak een uitnodigende persoonlijke videoboodschap over. In maximaal 3 minuten iets over zichzelf vertellen wordt daardoor voor iedere student haalbaar. Bovendien wordt het opnemen van meerdere persoonlijke boodschappen makkelijk gemaakt door een – voor de student – eigen video opslag omgeving. Geweldig om in te zetten voor bv. BPV / stage. Laat ze vertellen wie ze zijn.

Ook als ze dat niet openbaar willen delen!

Hiermee bouwen de studenten in een handomdraai aan hun eigen online cv die tevens als pdf valt te downloaden. Passen zij iets aan? Geen punt, het systeem veert dynamisch mee en wijzigt automatisch de pdf. Naast de “hard skills” brengen de studenten al hun kwaliteiten (competenties en kernwaarden) in kaart d.m.v. een overzichtelijk dashboard.

In een oogopslag ziet iedereen waar jouw studenten voor staan en welke ontwikkeling zij doormaken!

Een portfolio mag niet ontbreken! Hiermee tonen de studenten hun werk, referenties, ervaringen of belangrijke certificaten met trots.  Zo onderbouwen ze waarom iemand kennis met hen zou willen maken. Alle mogelijke werkvormen zijn mogelijk, inclusief verschillende document vormen, video’s, muziek en koppelingen vanuit werk in “de cloud”.  De docent kan door de student worden uitgenodigd om samen interactief in het portfolio te werken. Voor docenten tevens voorzien van student overzichtspagina’s, feedback lijsten en print-out opties.  

Belangrijk: alles blijft onder eigen regie van de student.

Het profiel van studenten kan zowel publiekelijk als ook anoniem worden aangeboden aan school (evaluatie moment) en werkgevers. Anoniem betekend dus ook echt 100% anoniem zonder dat de student bang hoeft te zijn dat er iets op het internet zou staan. Ook als aparte link alleen zijn video doorsturen? Dat kan. En staat het profiel wel op openbaar, met een simpele klik staat het weer uit. Niks moeizaam gedoe en 100% AVG proof!

Profiel reacties zijn zo altijd verzekerd en extra veilig als het moet!

Voorbeeld van een publiek profiel dat ook op de Online Profielwebsite is opgenomen.