Multimediaal Loopbaanmagazijn

Speciaal voor jou als docent.

Het multimediale loopbaanmagazijn voor docenten is een unieke online omgeving waarin je alle belangrijke en inspirerende docentenmaterialen kunt vinden. Niet alleen kun je er het materiaal voor de lessen van het Route LOB programma vinden, maar tevens veel extra inspirerende materialen waardoor de lessen nog boeiender gemaakt kunnen worden. Hiermee kun je gemakkelijk inspelen op de diverse thema’s die op dat moment voor jouw studenten relevant zijn, zoals bijvoorbeeld het vinden van een BPV-plaats. Ook zijn er actuele video’s die inspelen op hedendaagse thema’s en ervoor zorgen dat de (Route) LOB-lessen uitdagend zullen blijven. Voor zowel je studenten als jijzelf.

Een korte opsomming van wat je in het Loopbaanmagzijn zult vinden:

  • Uitgebreide lesstof voor het gehele Route LOB programma, inclusief PDF’s, PowerPoint presentaties, video’s en audio materialen.
  • Indeling aan de hand van de 5 loopbaancompetenties met een eerste knipoog naar de nieuwe nr. 6: Maatschappelijke betrokkenheid. Je kunt gemakkelijk de thema’s kiezen die op dat moment voor jouw klas van toepassing zijn. Volg gerust het boek of speel met de volgorde van de thema’s en creëer zo je eigen rode draad.
  • Ook kun je zoeken- en filteren op labels. Denk daarbij aan materiaal dat gefilterd kan worden op zaken als: ondernemend gedrag, BPV, vloggen, studievaardigheden, portfolio, videoboodschap etc.
  • Bijdragen van andere scholen en of docenten. Wij zetten zwaar in op het delen van materiaal en hebben geen last van het “not invented here” syndroom.
  • Een upload tool waarmee je in de nabije toekomst ook gemakkelijk zelf lesmateriaal kunt delen.

Loopbaanmagazijn bijdragen

Loopbaanmagazijn categorieën

Lesmateriaal - PDF - Powerpoint - Video's

Naar website