Een persoonlijke videoboodschap.

 

Met de ImpactYou online videostudio kan jouw student in een handomdraai de meest pakkende videoboodschap maken. Wij helpen de student bij het schrijven van een effectieve pitch en de uiteindelijke opname zelf. Door het toepassen van een uitgebreide autocue omgeving, ondersteund met een woorden teller met kleuren indicator blijft iedereen binnen de pitch tijd van maximaal 3 minuten. En dat alles vanuit een ‘luie’ stoel. Geen dure camera opname of gedoe met studio bezoek. Zo simpel als 1-2-3 en lekker snel. Een videoboodschap maakt de sollicitatie voor een BPV-plaats ook écht persoonlijker, waardoor de kans op een passende professionele werkplek aanzienlijk wordt vergroot. De video boodschap komt niet op het internet terecht, dus security is gewaarborgd!

1. Schrijf de tekst die bij jou past

Uniek en intuïtief dashboard voor het opstellen van een persoonlijke tekst voor een video pitch. Hulp bij het opmaken van de beste tekst onderdelen of alles volgens eigen plan? Maak gebruik van onze gratis tips & tricks zodat de student zich eenvoudig op zijn eigen wijze kan onderscheiden van anderen.

De diverse tekstblokken helpen de student om zijn verhaal goed te structureren, waarbij hulp tekst regels boven ieder tekst blok het onderwerp oplichten. De kleuren woorden teller houdt bij hoeveel woorden ongeveer passen binnen de 3 minuten (afhankelijk van spreektempo), dus ook daar wordt de student ondersteunt.

2. OEFEN ZOVEEL JE WILT EN PROBEER UIT

Wij helpen studenten om de meest effectieve persoonlijke video boodschap te maken. De ingebouwde autocue maakt het voor iedereen eenvoudig om zonder vrees een video op te nemen. Wil je het lettertype vergroten om staand een opname te maken? Snelheid van spreken omhoog of omlaag? Kwestie van een schuifje verzetten en klaar!

Wil je de studenten meerdere keren laten oefenen voor het beste opname resultaat? Geen enkel probleem, dat kan zo vaak als je wilt. Aparte videoboodschappen voor verschillende BPV plekken opnemen? De videostudio omgeving slaat ze keurig op. Nog meer interactie nodig?: laat studenten elkaar video beoordelen door linkjes naar elkaar te sturen. Het tekst blok laat voldoende ruimte voor gefundeerde kritiek.

3. ZET DE VIDEO ONLINE EN DEEL DEZE MET ANDEREN

 

De studenten kunnen de opgenomen video gemakkelijk koppelen aan hun profielpagina of rechtstreeks versturen naar een email adres. Op deze manier kunnen zij hun profiel anoniem of openbaar delen met anderen. Ook kunnen ze de video rechtstreeks versturen naar een potentiële BPV-stage plaats of werkgever. Wel zo makkelijk en veilig gezien alle nieuwe wensen (en eisen) rondom Security.

In ieder opzicht staat de student zelf aan het roer en hebben wij onze Security settings tot de meest eenvoudige en betrouwbare gemaakt van alle aanbieders van social media content.

Ook hier is de student dus regisseur van zijn eigen loopbaan!

PS In verband met de Privacy van onze klanten spelen wij geen persoonlijke boodschappen af.

Wilt u video’s van bijvoorbeeld studenten zien neem dan even contact met ons op.