De kwaliteiten van ImpactYou

  • Verbindend 90% 90%
  • Innoverend 80% 80%
  • Initiërend 100% 100%
  • Stimulerend 100% 100%
  • Faciliterend 90% 90%
  • Onderzoekend 85% 85%
  • Enthousiasmerend 95% 95%
  • Oplossend 100% 100%
  • Doorzettend 100% 100%

Met onze tools, programma’s voor het vo en mbo, trainingen, workshops en advies zetten we alles in werking om leerlingen en studenten (ongeacht leeftijd, afkomst, opleidingsrichting of -niveau) te verzekeren van een plek in de maatschappij, stage- en arbeidsmarkt die zij verdienen en die bij hen past. Wij geloven in het positief stimuleren van kansengelijkheid en het verbreden van je eigen horizon.

Ontdek jezelf en geef je eigen loopbaan vorm

Wij ervaren dat leerlingen en studenten die leren zichzelf te ontdekken beter in staat zijn hun eigen loopbaan vorm te geven en keuzes te maken die passen bij de route die ZIJ willen doorlopen. Wij zijn onderscheiden in de manier waarop we de verbinding met de stage- en arbeidsmarkt hebben verweven in onze aanpak en inzetten op actuele onderwerpen en thema’s die leerlingen en studenten daadwerkelijk verder op weg helpen.

Wij houden van een uitdaging

We zijn begonnen met een wild idee, een videotool en een eigen visie en missie op loopbaanontwikkeling- en begeleiding binnen het onderwijs. In nauwe samenwerking met leerlingen, studenten, docenten, bedrijven en allerlei andere betrokkenen hebben we onze tools, programma’s en platformen vanuit co-creatie gebouwd en geoptimaliseerd. Niets is ons te gek en samen creëren vinden wij leuk. Of het nu gaat om een LOB-evenement, doorlopende leerlijn of het vinden van het juiste ‘haakje’, wij helpen bij het vinden van een aanpak op maat. Wij gaan de uitdaging graag aan!

 

Maximale ondersteuning voor docenten

Wij geloven in het activeren van de kracht en het talent bij de leerling / de student zelf door docenten sterker te maken als coach. Daarom bieden wij vooral laagdrempelige, praktische tools die aansluiten bij de leefwereld van leerlingen en studenten en handig in het gebruik voor docenten. Ons Docenten-Loopbaanmagazijn met kant-en-klare leshandleidingen, PowerPointpresentaties, video’s en allerlei bonusmaterialen ontzorgen en helpen om structuur te geven aan een aanpak die werkt.

Met de ImpactYou Academy bieden we daarnaast vele opleidingen om de docenten verder te versterken in hun dagelijkse lespraktijk.

De mensen achter ImpactYou

ImpactYou bestaat uit een club bevlogen mensen die samen het onderwijs persoonlijker en uitdagender willen maken: het is onze missie leerlingen en studenten (meer) regie te laten ervaren en nemen over hun eigen loopbaan. Vandaar de naam Impact-YOU > zelf leren het verschil te kunnen maken voor een leven, loopbaan en toekomst waar je van droomt en zoals JIJ het graag zou zien.

Kirsten Mauer ImpactYou

Kirsten Mauer,

Directeur ImpactYou

Onze loopbaanspecialist en drijvende kracht achter onze initiatieven die er elke dag vol passie en energie voor gaat. Haar nieuwsgierige aard, gedrevenheid en onderzoekende houding zorgen ervoor dat ze met beide benen in ‘het veld’ blijft staan, kwaliteiten waarmee zij ImpactYou vanaf de grond heeft opgebouwd.  Omdat ze graag op de hoogte is van wat er speelt houdt ze een vinger aan de pols op het gebied van alle ontwikkelingen rondom LOB, het onderwijs en de verbinding met de stage- en arbeidsmarkt.

Haar creativiteit heeft zich vertaalt naar het uitbrengen van verschillende LOB-programma’s, workshops, trainingen en events en maakt haar auteur van Route LOB en ExpeditieMe. 

ls verbinder en zet sterk in op de relatie met leerlingen, studenten en docenten en heeft ze de eerste online LOB-community van NL opgericht. Daarnaast is ze moeder van twee meiden en houdt ze ook nog energie over om een marathon te rennen.

Giliam, ImpactYou

Sjoerd Bongaerds, docent, eigenaar van Young Talent Coach, onderwijsadviseur bij ImpactYou

Sjoerd werkt oplossingsgericht waarbij talenten en kwaliteiten van de jongere centraal staan. Naast docent is hij ook ondernemer én geeft hij voor ImpactYou advies aan scholen op het gebied van LOB. Verder maakt hij blogs vol tips en tricks over het ontdekken van talenten bij jongeren

Giliam, ImpactYou

Giliam Verheide, ontwikkelaar

Met de expertise en kennis van Giliam zorgt hij ervoor dat de online tools en platformen up-to-date blijven en goed functioneren.

Rachel Sierksma ImpactYou Academy

Rachel Sierksma, Hoofdtrainer ImpactYou Academy

Oplossingsgericht en heeft altijd een smile op haar gezicht. Rachel is de expert op het gebied van training en coaching. Met vijftien jaar ervaring in het onderwijs als docent in het voortgezet onderwijs kan zij als geen ander de behoefte herkennen die professionals hebben op het gebied van lesgeven en presenteren.

Als directeur van de ImpactYou Academy helpt ze docenten sterker te maken in hun dagelijkse lespraktijk om impact te kunnen maken op de les van morgen. Moeder van twee meiden en dol op reizen.

Shauna Plompen

Shauna Plompen, docent omgangskunde, Projectleider Zorg in de Wijk / Fieldlab 2.0,  Blijven Leren

Shauna is momenteel werkzaam als docent omgangskunde en projectleider hybride onderwijs in het middelbaar beroepsonderwijs (mbo). Daarnaast is zij zelfstandig ondernemer. De verbinding zoeken we in onze overtuiging: samen onderwijs maken. Shauna schreef eerder wetenschappelijk onderbouwde artikelen voor ImpactYou en is voor ons een inspiratie als het gaat om ondernemen en haar kijk op LOB.

Rachel Sierksma ImpactYou Academy

Jac. de Wit, docent, leerwerkcoach, onderzoeker en onderwijsblogger

Jac. de Wit is docent Omgangskunde en Leerwerkcoach voor het ROC van Amsterdam. Vanuit die laatste rol begeleidt hij jongeren naar een passende opleiding òf passend werk. Hij is vader van twee tieners en ondergedompeld in de wereld van de adolescent. Ondertussen is hij gestart met de Master Pedagogiek en is sinds twee jaar als onderzoeker aangesloten bij de Werkplaats Onderwijsonderzoek Amsterdam

Giliam, ImpactYou

Jacqueline Dankers, support en marketing

Jacqueline zorgt er voor dat we zichtbaar zijn op social media, regelt de marketing-zaken en zorgt voor het snel beantwoorden van de support vragen

Giliam, ImpactYou

Loes van Gemert, docent, coach, trainer en maker van afwisselende, visuele en interactieve lessenseries.

Met haar kennis en hands-on aanpak maakt Loes van elke les visueel en interactief iets interessants. Ze werkt mee aan ons ExpeditieMe-programma en samen met haar hebben wij een innovatief programma neergezet voor het vo.

Giliam, ImpactYou

Eva Wagemans, docent en onderwijsblogger

Eva Wagemans is docente aan het VISTA college in Heerlen. Het zuiden van Nederland staat niet alleen garant voor beter weer (haha), maar ook voor leuke studenten. Als docent Engels, Nederlands en burgerschap probeert ze de studenten van de ICT-afdeling communicatiever en wereldwijzer te maken. Mocht dat niet lukken, dan hebben ze tenminste een uur gelachen (al kan ze ook wel streng zijn).  

Is LOB ook jouw passie?

Wij vinden het altijd interessant om in contact te komen met out-of-the-box-denkers, innovators of mensen met passie voor het onderwijs. Vertel ons waarom wij jou moeten ontmoeten in een video of email naar info@impactyou.nl.

Ben jij op zoek naar een stage? Wij vinden het leuk om jong talent te begeleiden in hun loopbaan. Volg jij een MBO- of HBO-opleiding en wil je je skills laten zien in ons bedrijf?

Stuur dan een bericht naar info@impactyou.nl. Onze voorkeur gaat naar een out-of-the-box-sollicitatie (bijvoorbeeld in de vorm van een video), zodat wij gelijk kunnen zien hoe creatief je bent.