Digitaal en interactief

Uniek platform voor zowel student als docent.

 Alle voordelen van online werken én in verbinding blijven staan met je klas!

Door de samenhang met het digitale Talentenpaspoort inclusief interactief portfolio, online videostudio en eigen community- en matchingsplatform staat de student continu in verbinding met het werkveld. Vanuit die verbinding biedt Route LOB opdrachten met directe koppeling naar de praktijk en actualiteit. Hierdoor ontdekken studenten al snel dat het leuk én nuttig is om meer over zichzelf te leren en te ervaren waar ze het beste terecht kunnen met al hun talent en ambitie. Daarnaast kun je materiaal dat je zelf al ontwikkeld hebt, toevoegen aan jouw eigen stukje van het platform én krijg je als docent gratis toegang tot een online LOB-community en Loopbaanmagazijn.

De functionaliteiten van het platform

ImpactYou Tools

Studieplan samenstellen

Het samenstellen van een studieplan op zowel individueel niveau als klasniveau. Dit heeft twee voordelen: gepersonaliseerd leren is mogelijk en je kunt zelf je volgorde van onderwerpen bepalen.

ImpactYou Tools

Voortgang monitoren

Voortgang en resultaten op verschillende niveaus inzien. Van de voortgang binnen een studieplan tot aan het antwoord op een specifieke vraag.

ImpactYou Tools

Online feedback geven

Online feedback geven op ingeleverd werk, beoordelen aan de hand van rubrics en gemakkelijk switchen tussen een eerste inleverpoging en een tweede.

ImpactYou Tools

Docent als coach

Autonomie, competentie en relatie staan centraal in de werkwijze van ons platform. Je kunt veel klaarzetten voor jouw studenten en je kunt keuzevrijheid bieden. Hierdoor kun je de lestijd gebruiken voor gesprekken, samenwerkingsopdrachten of extra verdieping.

ImpactYou Tools

Peer-feedback

Studenten kunnen elkaars werk beoordelen aan de hand van een rubric bij de opdracht. Zij worden willekeurig aan elkaar gekoppeld.

ImpactYou Tools

Eigen lesmateriaal toevoegen

Het lesmateriaal dat je zelf ontwikkeld hebt, kun je door ons laten digitaliseren of zelf toevoegen aan ons platform.

Wist je dat…

→ …Er keuzemogelijkheden zijn voor de docent én de student. In plaats van één opdracht aan te bieden, is er de keuze uit een individuele opdracht, een groepsopdracht of een creatieve opdracht. Daarbij kan een student ook eigen bewijsmateriaal inleveren om aan te tonen dat hij/zij eerder aan dit onderdeel gewerkt heeft;
→ Iedere les wordt gestart met een introductievideo;
→ Wij PowerPoints klaar hebben gezet voor bij iedere les;
→ Er leuke extra klassikale opdrachten zijn om bepaalde onderwerpen bespreekbaar te maken;
→ Maatwerk mogelijk is als je beroepsgerichte opdrachten wil toevoegen (gratis);
→ Je eigen gemaakte opdrachten kan toevoegen en integreren in het geheel (gratis);
→ Actuele opdrachten worden per mail verstuurd, zodat je ook kunt inspelen op wat er gebeurt in de wereld;
→ Er een bladerboek is voor de docent. Dit is de dus de ‘papieren’ versie en bevat niet de extra’s van de online omgeving.

Impactyou en Motile
Impactyou en Motile

Demo aanvragen

We laten je graag zien hoe de digitale omgeving werkt.
Pak een kop koffie en in 10 minuten weet je wat er mogelijk is voor jou en je klas/school. Door op de onderstaande knop te drukken, kun je een afspraak maken.