Route LOB; iedere student regisseur eigen loopbaan

Route LOB, loopbaanprogramma voor het MBO

 

Onze leer-en werkboeken zijn ontworpen als leidraad voor de doorlopende leerlijn-aanpak en worden gebruikt in samenhang met onze digitale Online Profielwebsite voorzien van o.a. een interactief portfolio en videostudio. Hiermee volgen de studenten op basis van de 5 Loopbaancompetenties concrete stappen die zonder twijfel zullen leiden tot belangrijke loopbaan inzichten.

Wanneer ze alle stappen uit het boek een eerlijke kans en hun volledige inzet geven, boeken ze successen waar ze hun leven lang profijt van zullen hebben. Ze kunnen echt op deze lessen terugvallen. Beschouw het als de routeplanner voor hun toekomst en loopbaan door persoonlijk succes!

 

Wil je meer weten over RouteLOB en ben je nieuwsgierig naar hoe het eruit ziet? Klik dan hieronder op ‘Gratis Toolkit’, laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Hoe werkt Route LOB?

Het Route LOB programma bestaat uit het 44 lessen en werkt als leidraad voor de Route LOB aanpak. Hiermee volgen studenten op basis van de 5 Loopbaan competenties concrete stappen die zullen gaan leiden tot essentiële inzichten en acties. Samen met de Online Profielwebsite en het online Loopbaanmagazijn kun je ook online aan de slag met Route LOB.

Route LOB helpt bij:

  • een bewuste eerste indruk te maken en ambities en voortgang in kaart te brengen.
  • het beantwoorden van essentiële vragen zoals: Wie ben ik? Wat kan ik? Wat wil ik? Wat betekent dat voor een ander?
  • omgaan met zaken als tegenslag, beïnvloeding door je omgeving, weerbaarheid, doortastendheid, ondernemerschap en maatschappelijke betrokkenheid.
  • het verder ontwikkelen van het netwerk van de studenten en die te betrekken bij hun persoonlijke ontwikkelingen.
  • dromen om te zetten in concrete acties door middel van een makkelijk te volgen stappenplan.
  • inzicht te krijgen in hun eigen ontwikkeling, zodanig dat zij loopbaan skills effectiever en makkelijker in de maatschappij kunnen gaan toepassen.

Route LOB ISBN nummers

ImpactYou levert haar Route LOB-boeken via Studers en de ExpeditieMe-boeken via Van Dijk. Beide bedrijven zijn toonaangevende leveranciers van educatieve informatiedragers in Nederland aan het voorgezet- en middelbaar onderwijs. Bestellingen voor de leerlingen en studenten zijn dus in goede handen!

Klik hiernaast op de titel om door te gaan naar bestellen.

Route LOB mbo studieboek versie 2020-2021

Route LOB mbo studieboek digitaal 2020-2021

 

Route LOB + licentie Online Profielwebsite + skills + Interactief Portfolio + Online Videostudio 2020-2021

Licentie los Online Profielwebsite + skills + Interactief Portfolio + Online Videostudio 2020-2021 (12 mnd, schooljaar)