LOB inspiratie

Wat leuk dat je inspiratie zoekt! Wij helpen je graag.

Hieronder vind je wat voorbeelden van de LOB-inspiratie die we klaar hebben staan voor je.
Mocht je toegang willen tot de materialen, vul dan het onderstaande formulier in. Je krijgt dan een email met alle linkjes naar de materialen die je vervolgens kan gebruiken tijdens je LOB-lessen.Β 
Daarnaast wordt je op de hoogte gesteld wanneer meer materiaal wordt toegevoegd.

LOB inspiratie ImpactYou

Eerste hulp bij weerstand in de klas

Beetje bij beetje mogen de leerlingen en studenten weer naar school. Om je daarbij te ondersteunen hebben wijΒ de gratis lessenserie
‘𝑬𝒆𝒓𝒔𝒕𝒆 𝒉𝒖𝒍𝒑 π’ƒπ’Šπ’‹ π’˜π’†π’†π’“π’”π’•π’‚π’π’… π’Šπ’ 𝒅𝒆 π’Œπ’π’‚π’”’ gemaaktΒ om de motivatie en betrokkenheid van leerlingen en studenten te verhogen.

LOB inspiratie ImpactYou

Blogs met tips

Onze gastbloggers schrijven regelmatig over hun ervaringen als docent in het onderwijs. Zeker u het onderwijs zowel fysiek als online gegeven wordt, is het vaak een uitdaging om goed les te geven. Je krijgt tips en tricks die je direct zelf kan toepassen!

LOB inspiratie ImpactYou

Poster zelfbeeld bij studenten

Begin dit jaar is er een inspiratiesessie over het bevorderen van een positief zelfbeeld bij studenten voor de leden van de online LOB-community geweest.

Bekijk de poster die het resultaat is van de samenwerking tussen de deelnemers en de experts. Wij zijn er trots op!

LOB inspiratie ImpactYou

Lesbrief kansen(on)gelijkheid

In de media is er recent aandacht voor ‘International Womensday’ geweest. Er is nog veel te behalen op het gebied van kansengelijkheid. Belangrijk om daarbij niet te vergeten dat we er allemaal toe doen.

De lesbrief komt compleet met instructies, linkjes naar de bijbehorende video’s en opdrachtenblad. Β Deze lesbrief past bij de competentiecategorie ‘Global Goals’..

LOB inspiratie ImpactYou

Boost je LOB-lessen

Wij helpen je graag met deze 5 challenges om je lessen een #BOOST te geven.Β 

Dit is specifiek gemaakt voor de maand december.

LOB inspiratie ImpactYou

ExpeditieMe Roadmap

Wegens het feit dat iedereen vanuit de huidige situatie genoodzaakt is om op afstand te leren, hebben wij besloten onze ExpeditieMe-roadmap (A3-poster) voor een breder publiek beschikbaar te maken.

De poster is ontwikkeld als ‘roadmap’ waarmee leerlingen/studenten vanuit de ‘visual thinking’-techniek hun eigen loopbaanontwikkeling in kaart brengen en van daaruit reflecteren, evalueren, en in gesprek raken om steeds beter te ontdekken wie ze zijn en waar ze naartoe willen