Online
    Profielwebsite

Unieke en persoonlijke online omgeving. AVG Proof!

 Hiermee kunnen jouw leerlingen/studenten zichzelf laten zien en een blijvende eerste indruk achterlaten! Met een eigen Profielwebsite kan niemand meer om hen heen. Op basis van 4 overzichtelijke tabs: Over Mij, Skills & Ervaring, Portfolio Presentatie en Mail Mij, kunnen zij alle informatie kwijt die relevant is. Een gebruiksvriendelijke profiel-omgeving waar alle leer-en presentatie elementen bij elkaar komen. En, maakt de leerling/student gebruik van de eigen school Community omgeving dan gaat dat ook direct vanuit een extra tab ‘Community’.

Ben je nieuwsgierig en wil je een proefaccount voor onze online tools? Klik dan hieronder op ‘Gratis Toolkit’, laat je gegevens achter en dan hoor je zo snel mogelijk van ons.

Hoe het werkt:

Voor iedere leerling/student een eigen digitale loopbaanomgeving, die past bij deze tijd en de leefwereld. Een ideaal presentatie podium waar alle vaardigheden en ervaringen die zijn en worden opgedaan samenkomen. Door de inzet van een flexibel interactief portfolio wordt er direct samengewerkt met de docent(en), zodat die feedback kunnen geven. Ook de eigen videostudio (mbo versie) biedt de mogelijkheid om persoonlijke video presentaties te maken voor bijv. stages of BPV.

Door het overzichtelijke & gebruiksvriendelijke dashboard is het online profiel snel ingevuld en maakt het alle kwaliteiten inzichtelijk. Met 1 knop kan het profiel ook worden omgezet in een cv; makkelijk als pdf of papieren versie te versturen.

Maakt nieuwsgierig en roept op tot kennismaken!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief


Ja, ik volg ImpactYou

YouTube
Facebook
Twitter