Online Profielwebsite, jouw eigen Talentenpaspoort!

 

Probeer ons Talentenpaspoort nu 30 dagen gratis!

Ons Talentenpaspoort is een (digitaal) groeidocument waarin je op basis van jouw individuele ontwikkelbehoefte kunt laten zien wie je bent en waar je talenten liggen.

Het is een positief verwoord instrument waarbij ervan uit wordt gegaan dat iedereen beschikt over één of meerdere talenten en dat die met de juiste tools en begeleiding inzichtelijk gemaakt kunnen worden. Een talentenpaspoort sluit aan bij de visie van een leven lang ontwikkelen en de motivatietheorie van Ryan en Deci.

Ben je nieuwsgierig en wil je 30 dagen gratis kennismaken met ons Talentenpaspoort? Klik dan op de knop hieronder.

Ipon genomineerd 2022

Uitgaan van eigen kracht.

Met het talentenpaspoort bereik je dat je leert uitgaan van je eigen talent en kracht. Het legt vast wie je bent, wat je kan en waar je in uitblinkt. Wat maakt jou bijzonder en uniek?

Je kunt het bijvoorbeeld gebruiken als een digitaal portfolio of als persoonlijk visitekaartje om aan je omgeving te laten zien wat je in huis hebt. Door handig en laagdrempelig gebruik te maken van o.a. video breng je jezelf overtuigend in beeld.

Talentenpaspoort

Hoe het werkt:

Met het talentenpaspoort ligt de nadruk niet op cijfers en toets momenten, maar op het tastbaar maken van groei en ontwikkeling. De mate van keuzevrijheid en eigenaarschap over wat je wil laten zien is veel groter.

Experimenteren, leren en ontdekken waar je goed in bent, maar ook waar je je verder in kunt ontwikkelen staan centraal.

Door het overzichtelijke en gebruiksvriendelijke dashboard is het online profiel snel ingevuld en maakt het alle kwaliteiten inzichtelijk. Met één druk op de knop kan het profiel ook worden omgezet in een cv en is makkelijk als pdf of papieren versie te versturen.

Op basis van vier tabs: Over Mij, Skills & Ervaring, Portfolio Presentatie en Mail Mij, kun je alle informatie kwijt die relevant is.