Online Profielwebsite, jouw eigen Talentenpaspoort!

 

Unieke en persoonlijke online omgeving. AVG Proof!

 Hiermee kunnen jouw leerlingen/studenten zichzelf laten zien en een blijvende eerste indruk achterlaten! Met een eigen Profielwebsite kan niemand meer om hen heen. Op basis van 4 overzichtelijke tabs: Over Mij, Skills & Ervaring, Portfolio Presentatie en Mail Mij, kunnen zij alle informatie kwijt die relevant is. Een gebruiksvriendelijke profiel-omgeving waar alle leer-en presentatie elementen bij elkaar komen. En, maakt de leerling/student gebruik van de eigen school Community omgeving dan gaat dat ook direct vanuit een extra tab ‘Community’.

Ben je nieuwsgierig en wil je een proefaccount voor onze online tools? Klik dan hier, laat je gegevens achter en dan hoor je zo snel mogelijk van ons.

Profiel student

Hét digitale groeidocument naast je diploma dat laat zien wie je bent!

Een (digitaal) groeidocument waarin leerlingen/studenten op basis van hun individuele ontwikkelbehoefte laten zien wie ze zijn en waar ze goed in zijn.

Een positief verwoord instrument waarbij er vanuit wordt gegaan dat iedereen beschikt over een of meerdere talenten en dat die met de juiste tools en begeleiding inzichtelijk gemaakt kunnen worden. Een talentenpaspoort sluit aan bij de visie van een leven lang ontwikkelen en de theorie van Ryan en Deci.

Ben je nieuwsgierig en wil je een vrijblijvende demo? Klik dan hier!

Talentenpaspoort

Hoe het werkt:

Voor iedere leerling/student een eigen digitale loopbaanomgeving, die past bij deze tijd en de leefwereld. Een ideaal presentatie podium waar alle vaardigheden en ervaringen die zijn en worden opgedaan samenkomen. Door de inzet van een flexibel interactief portfolio wordt er direct samengewerkt met de docent(en), zodat die feedback kunnen geven. Ook de eigen videostudio (mbo versie) biedt de mogelijkheid om persoonlijke video presentaties te maken voor bijv. stages of BPV.

Door het overzichtelijke & gebruiksvriendelijke dashboard is het online profiel snel ingevuld en maakt het alle kwaliteiten inzichtelijk. Met 1 knop kan het profiel ook worden omgezet in een cv; makkelijk als pdf of papieren versie te versturen.

Maakt nieuwsgierig en roept op tot kennismaken!

Online Profielwebsite