Actief aan de
slag met LOB?
Wij helpen
je daarbij!

ImpactYou Academy

Onze loopbaanoplossingen hebben we afgelopen jaren ‘opgehaald’ op scholen en vullen we aan met ervaringen van externe experts. Binnen de nieuwe ImpactYou Academy verzorgen we workshops en trainingen voor iedereen die betrokken is bij LOB binnen de school. Actief en hands-on voor directe implementatie in de les en praktijk. Bekijk ons aanbod of bespreek de mogelijkheden.

LOB vraagt om een goed programma met een stevige methode die leerlingen en studenten ondersteunt om eigen regisseur van hun loopbaan te worden. ImpactYou biedt hiervoor niet alleen de lesmethodes Route LOB en ExpeditieMe, maar wil ook een stap verder gaan in de ondersteuning van LOB-begeleiders en hun leerlingen en studenten.

 

Wil je meer weten over de mogelijkheden van de ImpactYou Academy? Stuur dan een email naar info@impactyou-academy.nl

De ImpactYou Academy is opgericht om, door middel van trainingen en workshops, het LOB programma nog sterker en toepasbaarder te maken. Onze Academy is onderscheidend. Wij richten ons op de hands-on praktijk van docenten, leerlingen en studenten.

De rol van de docent in het LOB programma is cruciaal. Als begeleider haal je meer uit jongeren door de juiste vragen te stellen en door met de juiste werkvormen tot verdieping te komen. We richten ons daarom met de trainingen op de behoeften van de docent in de lessen en begeleiding in het leerproces.

We zullen Kickoff trainingen blijven bieden voor beide lesmethodes om docenten met een vliegende start aan de slag te laten gaan. Daarnaast zijn we specialist in het maken van trainingen en evenementen op maat.

Ons trainingsaanbod is volop in ontwikkeling en wordt zo snel mogelijk aan je gepresenteerd!

Wil je op de hoogte blijven? Meld je hiernaast aan voor de ImpactYou-nieuwsbrief.

Wil je weten wat wij kunnen betekenen voor jou en jouw school op het gebied van LOB? Heb je vragen over de mogelijkheden? Mail ons op info@impactyou-academy.nl

Meld je aan voor onze nieuwsbrief


Ja, ik volg ImpactYou

YouTube
Facebook
Twitter