Interactief
     Portfolio

 Wat is het Interactief Portfolio?

 

Alle opgedane skills & kwaliteiten op één plek. Dat is ons Interactief Portfolio. We hebben een uniek dashboard gemaakt voor  een mooie weergave van alle belangrijke portfolio onderdelen. Het portfolio is door de leerling/student flexibel in te delen, waardoor het persoonlijk wordt en ook ‘meereist’ (alle gegevens blijven van hem of haar). Privacy staat echt bovenaan door de slimme inzet van individuele keuze mogelijkheden.

Ben je nieuwsgierig en wil je een proefaccount voor onze online tools? Laat hier je gegevens achter en dan hoor je zo snel mogelijk van ons.

Interactief Portfolio

Interactief werken

Een portfolio mag niet ontbreken! Hiermee tonen de leerlingen/studenten hun werk, referenties, ervaringen of belangrijke certificaten met trots.  Zo onderbouwen ze waarom iemand kennis met hen zou willen maken. Alle mogelijke werkvormen zijn mogelijk, inclusief verschillende document vormen, video’s, muziek en koppelingen vanuit werk in “de cloud”.  De docent kan door de student worden uitgenodigd om samen interactief in het portfolio te werken. Voor docenten tevens voorzien van student overzichtspagina’s, feedback lijsten en print-out opties.  

Belangrijk: alles blijft onder eigen regie van de leerling/student.

Online portfolio