Online Videostudio-met ingebouwde autocue!

Onze Online Videostudio

 

Met de videostudio kan jouw student in een handomdraai de meest pakkende videoboodschap maken. Een videoboodschap maakt de sollicitatie voor een BPV-stage plaats ook écht persoonlijker, waardoor de kans op een passende professionele werkplek aanzienlijk wordt vergroot. De video boodschap komt niet op het internet terecht, dus security is gewaarborgd.

 

videostudio

Hoe het werkt:

1: Schrijf de tekst die bij jou past
Wij hebben een gebruiksvriendelijk dashboard gemaakt voor het opstellen van een persoonlijke tekst voor de video pitch. Als leerlingen of studenten hulp nodig hebben bij het opmaken van de beste tekst onderdelen, kunnen ze gebruik maken van onze gratis tips & tricks.

De diverse tekstblokken helpen de student om zijn verhaal goed te structureren. De kleuren-woorden-teller houdt bij hoeveel woorden ongeveer passen binnen de 3 minuten(maximale lengte video).

2: Onbeperkt oefenen en uitproberen.
Wij helpen graag om de meest effectieve persoonlijke video boodschap te maken. De ingebouwde autocue maakt het voor iedereen eenvoudig om zonder vrees een video op te nemen. Wil je het lettertype vergroten om staand een opname te maken? Snelheid van spreken omhoog of omlaag zetten? Kwestie van een schuifje verzetten en klaar!

Wil je de studenten meerdere keren laten oefenen voor het beste opname resultaat? Geen enkel probleem, dat kan zo vaak als je wilt. Aparte videoboodschappen voor verschillende BPV plekken opnemen? De videostudio omgeving slaat ze keurig op. Nog meer interactie nodig? Laat studenten elkaars video beoordelen door linkjes naar elkaar te sturen waar ze vervolgens feedback op elkaar kunnen geven in de tekstruimte.

3: Zet de video online en deel deze.
De studenten kunnen de opgenomen video gemakkelijk koppelen aan hun profielpagina of rechtstreeks versturen naar een email adres. Op deze manier kunnen zij hun profiel anoniem of openbaar delen met anderen. Ook kunnen ze de video rechtstreeks versturen naar een potentiële BPV-stage plaats of werkgever. Wel zo makkelijk en veilig gezien alle nieuwe wensen (en eisen) rondom AVG.