Methodes

De kracht van onze methodes

Onze methodes zijn onderscheidend doordat de leerling of student zijn (verder te ontwikkelen) loopbaankwaliteiten ook tijdens een stage of latere baan praktisch kan blijven inzetten. Alle bij het programma behorende digitale tools blijven van hem of haar, waardoor niets aan actualiteit verloren gaat.

ExpeditieMe voor het vo

ExpeditieMe (VO)

ExpeditieMe is onderscheidend doordat het een volledig LOB-programma is voor het vmbo jaar 1 t/m 4; een doorlopende leerlijn van onderbouw t/m bovenbouw én de overstap na het diploma. Een combinatie van ‘offline’ en ‘online’ werken.

Route LOB voor het MBO

Route LOB (MBO)

Route LOB is onderscheidend doordat de student zijn (verder te ontwikkelen) loopbaankwaliteiten ook tijdens een stage of latere baan praktisch kan blijven inzetten. Alle bij het programma behorende digitale tools blijven van hem of haar, waardoor niets aan actualiteit verloren gaat.

ImpactYou Tools

Digitaal en Interactief LOB

Alle LOB-methodes van ImpactYou én aanvullende materialen onder één dak in een activerende digitale omgeving.

De structuur van een methode, gecombineerd met eigen materiaal, en maatwerk on-demand bieden de ultieme combinatie. Maximale differentiatiemogelijkheden voor jou en je klas. Gratis voor docenten, geen verborgen kosten.

Wat anderen zeggen

“Ik vraag me af of het voldoende bekend is bij nieuwe organisaties dat jullie zo flexibel zijn en in staat zijn zó goed in te spelen op de leerbehoefte van de organisatie. Dat staat nergens maar dat is wel jullie kracht.”

Marcel Counotte

Onderwijsadviseur

“Wij zijn de samenwerking met ImpactYou aangegaan omdat wij merkten dat onze studenten steeds meer dingen nodig hebben die wij die wij ze voorheen niet boden. Wij hadden een tijdje geleden een (LOB)-evenement en wat ik daar zag was een theater vol bruisende energie. Het is heel erg leuk om te zien hoe docenten en studenten geënthousiasmeerd raken door het programma en ook meteen al zien wat zij eraan hebben.”

Pieter van de Bent

Opleidingsmanager

“Plotseling vonden de studenten het wél leuk om met LOB aan de slag te gaan. Nadat ze mijn eerste presentatie hadden gezien waarin ik mijzelf voorstelde, wilden ze gelijk zelf aan de slag met het maken van een persoonlijke presentatie. Dit was vóórdat ik de opdracht aan hen had gegeven. Toen dacht ik: ‘kijk dat wil je hebben!”

Sonja Reis

Docent