• Ben jij een bevlogen docent, mentor of in andere vorm verantwoordelijk voor de Loopbaanontwikkeling- en Begeleiding (LOB) van leerlingen en studenten?
  • Wil je meer uit LOB halen?
  • Heb je behoefte aan structuur, inspiratie en handvatten in je LOB-lessen en raak je graag verbonden met andere onderwijsprofessionals?

Dan is de online LOB-community Regie Eigen Loopbaan: bereik als bevlogen docent het ultieme effect van LOB’ dé plek voor jou.

Aantal leden

  • Nu al ruim 540 actieve leden die net als jij gedreven zijn om het beste naar boven te halen bij zichzelf en ook hun leerlingen, studenten en collega’s uit het werkveld;
  • Een plek om je samen vast te bijten in uitdagingen en snel tot ideeën te komen;
  • Gratis inspiratiesessies met experts in de vorm van mini-workshops en trainingen;
  • Kun je niet bij een live-sessie zijn? Geen probleem, je kunt het namelijk terugkijken op een moment dat het jou uitkomt. Alles op eigen tijd en tempo!
  • Leden krijgen exclusieve aanbiedingen. Een mooi voorbeeld daarvan is dat alle leden het begin dit jaar gratis hebben mogen deelnemen aan de e-learning ‘Futureproof online-LOB’ t.w.v. €97,-. Deze cursus is met gemiddeld een 8.4 beoordeeld en een 8.7 voor de trainers en is nu te koop als E-learning via onze ImpactYou-Academy.

Kirsten Mauer is de community in 2020 gestart. 

Uiteraard doet zij dat niet alleen. Verschillende professionals met expertise op het gebied van o.a. lesontwerp, digitalisering, didactiek, NT2, activerende werkvormen, LOB (op afstand) en online lesgeven zijn onderdeel  van het team dat de community leidt. Verbinding, betrokkenheid en het aanreiken van tools en technieken om regie eigen loopbaan bij leerlingen en studenten te bevorderen staan centraal in de community. Daarmee vormt ImpactYou met het team van professionals en haar communityleden een denktank waar snel, laagdrempelig en effectief oplossingen worden gevonden op het gebied van LOB en de verbinding met de stage- en arbeidsmarkt.  

Kirsten Mauer, ImpactYou

Wat vinden deelnemers er zelf van?

De community deelt waardevolle tips en lessen gekoppeld aan loopbaanontwikkeling en actualiteiten. Het scheelt je als docent enorm in lesvoorbereiding, omdat je de lessen direct kunt inzetten. Daarnaast word je als docent gevoed met allerlei mogelijkheden om jezelf te professionaliseren. Kortom: zowel voor je leerlingen als voor jezelf kan je hier veel inspiratie vandaan halen. 

Esther Postmus

Friesland College

“De community heeft mij positiviteit gebracht en zorgt ervoor dat ik de prachtige kanten van ons werkveld blijf zien 

Gerry Faber

OZHW