Tools

De kracht van onze tools

Tekst volgt 

lakakakakskdfifghrbeiewisms

Online profielwebsite

Online Profielwebsite

Hiermee kunnen jouw leerlingen/studenten zichzelf laten zien en een blijvende eerste indruk achterlaten!

Interactief Portfolio

Interactief Portfolio

Alle opgedane skills & kwaliteiten op één plek. Dat is ons Interactief Portfolio. We hebben een uniek dashboard gemaakt voor  een mooie weergave van alle belangrijke portfolio onderdelen.

videostudio

Videostudio

Met de videostudio kan jouw student in een handomdraai de meest pakkende videoboodschap maken. 

“Wij zijn de samenwerking met ImpactYou aangegaan omdat wij merkten dat onze studenten steeds meer dingen nodig hebben die wij die wij ze voorheen niet boden. Wij hadden een tijdje geleden een (LOB)-evenement en wat ik daar zag was een theater vol bruisende energie. Het is heel erg leuk om te zien hoe docenten en studenten geënthousiasmeerd raken door het programma en ook meteen al zien wat zij eraan hebben.”

Pieter,

Opleidingsmanager

“Ik vraag me af of het voldoende bekend is bij nieuwe organisaties dat jullie zo flexibel zijn en in staat zijn zó goed in te spelen op de leerbehoefte van de organisatie. Dat staat nergens maar dat is wel jullie kracht.”

Marcel,

Onderwijsadviseur

“Drie jaar geleden ben ik uit Syrië gevlucht vanwege de oorlog. Door te presenteren tijdens de les van Route LOB leerde ik tot de kern van mijn verhaal te komen. Deze vaardigheid wil ik gebruiken om na mijn studie aan een leuke baan te komen”

Sulaiman,

Student